Om oss

Informasjonssikkerhet

I NKT verdsetter vi viktigheten av at all informasjon håndteres på sikkert vis. Dette oppnår vi gjennom vårt integrerte styringssystem. Gjennom denne styringen kan vi operere systematisk med sikkerhet, slik at vi tilfredsstiller kravene fra alle våre kunder og interessenter.

På grunn av de stadige endringene i eksterne sikkerhetssystemer, risiko for foreldede systemer og konstant teknologiutvikling, er det alltid risiko for sikkerheten i en organisasjon. Derfor arbeider vi dynamisk for å sikre at vi er oppdatert med utviklingen og de raskt skiftende sikkerhetskravene. Vi har en streng infrastruktur for sikkerhet og overvåking i våre datasystemer – på alle våre anlegg. Alle tiltakene er gjennomført for å sikre vår egen og våre kunders eiendom.

 

 

Sikkerhetsvurdering

Vurderingene av sikkerheten som brukes i Information Security Management System (ISMS), foreldes i takt med teknologutviklingen, at nye trusler oppstår og sårbarheter avdekkes. Behovet for kontinuerlig sikkerhetsvurdering av organisasjonens produkter, tjenester, metoder og teknologi er avgjørende for å opprettholde et effektivt ISMS. I NKT overvåker og sikrer vi vår egen og våre kunders fysiske og intellektuelle tilgang til informasjon.

Customs-Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT)

Etter de tragiske hendelsene 11. september 2001, har krigen mot terror hatt høyeste prioritet hos US Customs and Border Protection (CBP). Dette er fortsatt gjeldende i dag, med en stadig overhengende terrortrussel.

Gjennom vårt samarbeid med CBP, som støtte til Homeland Security-oppdraget, har vi fagkunnskap som sikrer den internasjonale leveransen til USA.

Målet med C-TPAT er sammenfallende med NKTs 'ISMS-løsninger, for å bidra til følgende:

 • Sørg for at partnerne forbedrer sikkerheten for leveranseskjedene i samsvar med C-TPATs sikkerhetskriterier.

 • Gi incitamenter og fordeler, inkludert rask behandling av forsendelser til C-TPAT-partnere.

 • Internasjonalisere grunnprinsippene gjennom samarbeid og koordinering i det internasjonale samfunnet.

 • Forbedre administrasjonen av C-TPAT-programmet.

 

 

Finn kontaktperson nær deg