Om oss

Kvalitetsansvar

NKT bruker et integrert styringssystem for å sikre at vårt arbeid alltid oppfyller spesifikke standarder og spesifikasjoner for våre kunder, våre interessenter og oss selv. Dette sikrer en systematisk, kvalitetsbasert tilnærming til vårt arbeid som gjør at vi kan opprettholde og hele tiden forbedre våre svært høye standarder. Målet er alltid å levere markedets beste kvalitetsprodukter, samtidig som vi strekker oss etter stadig mer effektive, pålitelige og kostnadseffektive måter å tilby utmerket service og gode løsninger.

Hvordan virker det?

Hele vår forsyningskjede er inkludert i vårt integrerte styringssystem og er i samsvar med kravene i ISO 9001, ISO14001 og OHSAS18001.  Dette kvalitessikrer høyeste standard på våre anlegg, samt tilfredsstiller våre egne, enda strengere krav. Kunder prioriteter oss som sitt førstevalg og er lojale til merkevaren vår på grunn av utmerkede produkter, prestasjoner, ytelse og kundeservice. Målet er hele tiden å utvikle et best mulig samarbeid med våre partnere.

Dessuten tilrettelegger vi for å skape en enestående arbeidsplass, der de beste menneskene i bransjen kan utvikle seg, gjøre karrierer og operere i forkant av den teknologisk utviklingen i våre topp moderne anlegg. Vi utvikler kontinuerlig våre produkter og tjenester i nært samarbeid med både våre kunder og våre egne forsknings-, utviklings- og produksjonsgrupper – en svært effektiv kombinasjon. Alt dette foregår, som resten av vår virksomhet, basert på våre klart definerte og kommuniserte verdier.

Vårt kvalitetslandskap dekker også hele forsyningskjeden, og sikrer at vi definerer og etablerer alle våre krav og oppfyller alle relevante standarder gjennom Advance Product Quality Planning (APQP). Vår kvalitetssikring gir prognoser som forhindrer og forebygger risiko – ikke bare innenfor produksjon og installasjon, men gjennom hele produktets livssyklus.

I tillegg overvåker Quality Control alle trinnene i våre prosesser for å fjerne eventuelle problemer under utvikling og produksjon av våre produkter og tjenester. Dette bidrar til en kontinuerlig forbedringskultur og påvirker kontinuerlig alle områder på arbeidsplassen. Dette bidrar til å skape en kultur for stadige forbedringer og som hjelper oss til å bli litt bedre for hver dag. Vi tar kontinuerlig lærdom av vår erfaring som markedsleder i bransjen.

Konkurransefordel

I NKT er vi overbevist om at vektlegging av kvalitet er et av våre viktigste konkurransefortrinn – og som gjør at vårt selskap skiller seg ut fra alle andre. Vi tror på respekt, ansvar og profesjonalitet i alt vi gjennomfører og strekker oss etter. Dette har gjort oss til en foretrukken leverandør blant mange av våre kunder og partnere, og gir oss mulighet til å perfeksjonere alt vi gjør.

Dette har ført til at vi er bransjeledere – ikke bare p.g.a. kvaliteten på våre produkter – men også innenfor områder som helse, sikkerhet og miljø. Dette er ikke bare en trygghet for våre kunder og gjør oss til en prioritert leverandør, men bidrar også til at våre egne ansatte føler seg verdsatt og opplever en sikker og trivelig arbeidsplass.

Finn kontaktperson nær deg