Om oss

Våre medarbeidere tilfører livet energi

Å jobbe hos NKT

Når du blir ansatt i NKT, blir du en del av en stolt historie – kombinert med kommende hendelser – med en moderne tankegang som er innovativ, ambisiøs og internasjonal. Din kompetanse og ditt engasjement vil skape verdier i en organisasjon med den klare visjonen om å bli det beste kraftkabelselskapet – både i våre kunders øyne og for våre egne ansatte som etterstreber perfeksjon i alt som utføres.

Ledige stillinger

Del vår lidenskap

I NKT er vår kultur bygget på en stolt arv av utvikling og markedsføring av  innovative og bærekraftige produkter og løsninger for det internasjonale kabelmarkedet gjennom 125 år. Hvert anlegg har sin unike historie, men vi deler alle lidenskapen og engasjementet for det vi utfører sammen.

Tenk internasjonalt

Vi er et internasjonalt selskap med spesielt sterkt fotfeste i Europa. Hvis du har et globalt tankesett og liker ideen om å jobbe på tvers av landegrenser, divisjoner og jobbfunksjoner, kommer du til å trives som en del av vår hverdag.

Nytt fokus på verdier og innovasjon

Vi er på god vei mot å bli best på det vi gjør, og derfor er vår forretningsstrategi kalt EXCELLENCE 2020. På mange måter betyr det å oppnå perfeksjon også å skape nye måter å arbeide på, i kombinasjon med økt fokus på å introdusere nye og innovative produkter og løsninger. Vi er som sagt på god på vei, og hvis du verdsetter forandring og nytenkning, kan du være en stor bidragsyter når du blir med oss ​​på denne spennende reisen.

Perfeksjon

Hva mener vi med perfeksjon? Vi har ingen intensjon om å bli det største, det billigste eller det raskest voksende kraftkabelselskapet. Det vi ønsker er å være det kraftkabelselskapet våre kunder foretrekker å gjøre forretninger med – på bakgrunn av vår utmerkede ekspertise, samt våre produkter og løsninger i verdensklasse.

Det er dessuten minst like viktig å være en verdsatt arbeidsplass, der de beste menneskene i bransjen foretrekker å bygge sine karrierer og utvikle nye, gode ideer sammen med høyt kvalifiserte kolleger fra hele vår organisasjon. Vår ambisjon er å oppnå en måling av ansattes tilfredshet på > 80% –  innenfor konseptet ”Great Place to Work” – som ligger godt over bransjens standarder.

Suksesshistorier

Vi har gjennomført mange suksessrike referanseprosjekter.

Verdier

Våre verdier beskriver våre handlinger og oppførsel for å oppnå perfeksjon.

Profil og nøkkeltall

Få viktig informasjon om NKT, inkludert oversikt over selskapet og finansielle tall.

Finn kontaktperson nær deg