Om oss

Vi er en global leverandør

NKT er et globalt selskap med fasiliteter i både Europa og Asia, og som sikrer at vi kan designe, produsere og markedsføre produkter av høyeste kvalitet, samt flytte grenser for teknologisk innovasjon innenfor vårt felt. Våre produksjonsanlegg er blant de mest moderne, fleksible og kostnadseffektive i verden, og vi investerer tungt i alle våre anlegg for å holde dem på høyeste teknologiske nivå. Vårt toppmoderne anlegg i Köln, Tyskland, er i så måte et unikt eksempel – med spesialiserte, tekniske innovasjoner integrert i fabrikken for å gjøre produksjonen så effektiv som mulig.

Her finner du oversikt og informasjon om alle våre anlegg.

Tsjekkia

Våre to steder i Tsjekkia inkluderer bl.a. den eldste kabelfabrikken i Europa. I dag har våre steder her installert noen av de mest avanserte og teknologiske anleggene i bransjen.

Danmark

I Danmark produserer vi bygningskabler, 1 kV og mellomstrømskabler opptil 72 kV. Vi har også en stor del av vårt installasjonsteam og vårt resirkuleringsanlegg her.

Tyskland

I Tyskland har vi flere anlegg, inkludert vår toppmoderne f2c-fabrikk for høyspenningskabler, samt anlegg for MV-tilbehør og jernbaneprodukter.

Norge

Vår filial spesialiserer seg på lavspente kabler, 1 kV kabler, installasjon og komplette løsninger for våre kunder.

Polen

Våre anlegg i Polen har fokus på å produsere installasjons- og lavspenningskabler, med et nytt anlegg i Warszowice i 2009.

Sverige

Våre tre fabrikker i Sverige fokuserer på produksjon av bygningskabler, 1kV, MV og HV kabler, samt tilbehør og kabler til all industri for telekommunikasjon.

Profil og nøkkeltall

Klikk og les mer om NKTs nøkkelfakta, inkludert selskapsoversikt og finansielle tall.

Historie

Vår lange historie har formet vår suksess og har bidratt til viktig erfaring.

Finn kontaktperson nær deg