Tjenester

Vi tar sikte på være den perfekte servicepartneren

NKTs Asset Management Services benyttes for å ivareta våre kunders eksisterende kabelnett og infrastruktur til lands og til havs. Vi er i utgangspunktet et installasjons- og entreprenørselskap, men våre tjenester begrenser seg ikke bare til dette. Vi er også et etablert kabelproduksjonsselskap med en egen forsknings- og utviklingsavdeling. Gjennom vår lange erfaring og tilgang til ressurser har vi alltid ambisjoner om kontinuerlige forbedringer i vårt selskap. Dette prinsippet omfatter også Asset Management Services – uten unntak.

For oss er AMS langt mer enn bare en metode for å generere ekstra inntekter. Det er et levende bevis på vårt grunnleggende prinsipp om å oppnå perfeksjon i å bistå våre kunder på kritiske områder. For å oppfylle denne ambisjonen har vi en dedikert organisasjon som er underlagt kvalitetskontroll av vår FoU-avdeling.

Noen viktige fakta om vår AMS-organisasjon:

• Vi har en dokumentert historie med ekspertise og spisskompetanse. AMS er ikke nytt for oss; vi har en lang merittliste som strekker seg over mer enn 50 år!

• Vi har et team av mer enn 80 erfarne, kvalifiserte feltingeniører. Disse er klare til å bli satt raskt i arbeid – utifra en fleksibel og variert behovsplan.

• Vi har håndplukket våre partnere og leverandører, slik at vi kan tilby et sett med omfattende tjenester – samtidig som vi fortsatt fungerer som det eneste kontaktpunktet for våre kunder.

 
Hva vår AMS-tjeneste kan garantere:

• Et enkelt kontaktpunkt for alle tjenester

• Tilgangsforvaltning døgnet rundt og 365 dager i året – uten unntak

• Erfaring og kompetanse over hele linjen

• En feilfri sikkerhetshistorikk

• Konsekvente standarder for perfeksjonering, med mål om stadig forbedring

Vi er stolte av vår etikk; å oppnå perfeksjon på alle nivåer i vårt selskap. Asset Management Services handler om å gi våre kunder sikkerhet og tillit, og det har aldri vært viktigere for oss å oppfylle denne oppgaven. Vi arbeider intensivt både med egne og våre partneres ansatte, for å gi du som kunde skal føle deg sikker og komfortabel på at kabelsystemets infrastruktur er i de beste hender.

Suksesshistorier

Vi har gjennomført en rekke vellykkede prosjekter med stor suksess.

Les mer
Finn kontaktperson nær deg