Tjenester

Vi kan gjøre jobben for deg – med mer enn 100 års erfaring!

Erfaring er viktig innen kraftkabel-industrien. Når det gjelder installasjon, har NKT mer enn 100 års ekspertise og erfaring å bifra med – fra store prosjekter over hele verden.

Vårt selskap er leverandør av spisskompetanse til kunder over hele verden, med lang erfaring fra hele kablingsprosessen. Vi planlegger, designer, produserer og  installerer kabler og tilbehør av høy kvalitet for elektrisk infrastruktur, bygg-, jernbane- og bilindustrien.

Vi arbeider med kabler opp til 550 kV og jobber både på land og til havs. Vi utvikler skreddersydde tjenester som fullt ut tilfredsstiller strenge krav fra våre kunder.

Installasjon er i stadig utvikling, og det er derfor utvikling og innovasjon har en så bevisst og høy prioritet hos NKT. Vi investerer hele tiden i videreutdanning av våre egne installasjongrupper og folk fra våre akkrediterte partnere. Utdanningen skjer fra våre profesjonelle opplæringssentre i Köln og Berlin. Dette sikrer at vårt spesialiserte personale kan utvikle kreative, bærekraftige og avanserte løsninger for hver enkelt kunde.

Et regelmessig, effektivt vedlikeholdsprogram er viktig for å opprettholde kabeleffektiviteten. Våre installasjonsgrupper lager ikke bare kabelsystemer, men betjener dem også – slik at behovet for ytterligere investeringer reduseres, samt at det øker forsyningssikkerheten og sjansen for driftstopp minimeres.

Like viktig er forpliktelsen vår til helse og sikkerhet – i hele vår virksomhet og alle våre operasjoner. NKT er SCC- sertifisert (Sicherheits-Certifikat-Contraktoren) i Tyskland, og garanterer at vårt arbeid er av høyeste standard.

Suksesshistorier

Vi har gjennomført en rekke vellykkede prosjekter med stor suksess.

Les mer
Finn kontaktperson nær deg