Våre liv er avhengige av elektrisk energi

Vi har gjort det til vår oppgave å få liv i elektrisk energi

I en globalisert og sammenkoblet verden med en raskt voksende befolkning og krav om en moderne livsstil, er behovet for elektrisk energi stadig voksende. Vi har gjort det til vår oppgave å overføre energien for å møte det økende behovet.
NKT ble grunnlagt i 1891, under den andre industrielle revolusjonen, og vi var pionerer innen kabelindustrien i Norden. I dag mestrer vi den fjerde industrielle revolusjonen, med vår ekspertise innen energitransport og kostnadseffektive produksjonsanlegg på det høyeste teknologiske nivået, og leverer livslang verdi til våre kunder så vel som det globale samfunnet.

Betrodde partnerskap

Vi er stolte av langsiktige forhold og uanstrengte samarbeid, av at det er enkelt, praktisk og effektivt å gjøre forretninger med oss. Mange av kundene våre har vært med i flere tiår, kanskje fordi vi ser på oss selv som både deres lokale partner og internasjonale leverandør, alltid villige til å strekke seg litt lenger for å sikre riktig kabelløsning.

Ytelse i det virkelige liv

Miljøene som produktene og løsningene våre fungerer i er ofte tøffe og uvennlige. Å legge ned en lang sjøkabel på havbunnen i en uventet storm eller reparere 100 år gamle strømkabler i bakken i en travel storby er ikke for alle. Vi vet at ytelse teller under tøffe forhold og det er da vi leverer.

Nøkkeltall

NKT gir bruksklare AC/DC-kabelløsninger. Vi er til stede i 14 land og har vårt hovedkvarter i Danmark, og vi har omtrent 3 400 ansatte som sto bak en total avkastning på 1,3 milliarder euro i 2019. NKT A/S er listet på Nasdaq Copenhagen.
Laying up HV Submarine Cables in production site in Cologne

Følg oss

Rettferdig, bærekraftig - og ansvarlig
  • europacable_footer.png
  • ecovadis_footer.png
  • Endorser-Logo_footer.png
Loading...