Kontakt
Finn riktige NKT-kontakter for din region her.

NKT får anerkjennelse for CSR-praksis

21. mar. 2018

NKT har mottatt en "Gold"-rangering fra det uavhengige vurderingsselskapet EcoVadis for sitt samfunnsansvar i praksis i 2017. Vurderingen er basert på fire evalueringsområder som dekker miljø, rettferdig forretningspraksis, arbeids- og menneskerettigheter, samt bærekraftige anskaffelser.

NKT har fått anerkjennelse for sin CSR-praksis av det uavhengige selskapet EcoVadis, som spesialiserer seg på CSR-rangeringer. NKT som selskap har blitt vurdert med ”Gold” – det høyeste nivået for rangering – i EcoVadis sin vurderingsordning for CSR-praksis utført i 2017.
"CSR Gold"-vurderingen er en stor prestasjon av NKT og bevis på at vår innsats for å forbedre vår CSR-praksis gjennom dedikerte tiltak og prosesser, er av stor betydning. Den er dessuten en sterk motivator for oss – for å fortsette vår dedikerte reise for å sikre bærekraft på alle områder av vår virksomhet, sier Dietmar Müller, Chief Operational Officer og Head of Operations.
EcoVadis-vurderingen er basert på evalueringer innenfor de fire områdene miljø, rettferdig forretningspraksis, arbeids- og menneskerettigheter, samt bærekraftige anskaffelser.

NKT Nyhetsbrev

Registrer deg nå for vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

Følg oss

Rettferdig, bærekraftig - og ansvarlig
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...