Kontakt
Finn riktige NKT-kontakter for din region her.
two engineers working in front of computer, technique

Mennesker

Vores medarbejdere er en vigtig faktor, og vi er dedikeret til at opbygge en mangfoldig organisation, der er baseret på en inkluderende kultur og drevet af engagerede medarbejdere.
Vi fremmer mangfoldighed og inklusion i hele vores organisation og er forpligtet til at støtte den globale overgang til vedvarende energi baseret på regler for ansvarlig og etisk adfærd, som er defineret i vores adfærdskodeks.

Mangfold og inkludering

We care

Vi er opptatt av å fremme en mangfoldig organisasjon og en kultur der mennesker med ulik bakgrunn kan trives og inspireres til å yte sitt beste. Vi mener at en mangfoldig organisasjon gir bærekraftige resultater, og at en inkluderende og imøtekommende kultur er et bedre sted å jobbe.
Styret i NKT A/S har satt følgende mål for kjønnsmangfold: Innen 2025 skal minst 30 % kvinner være representert i Global Leadership Team (GLT) og Extended Leadership Team (ELT) og 40 % i styret.
 

Poengsum for mangfold og inkludering

Maksimum er 100

Female info.png

Programmer for mennesker

sustainability_2021 program@2x.png
Cologne

Tiltrekke, utvikle og forvalte talenter

NKT har et strategisk fokus på å utvide mulighetene for medarbeider- og talentutvikling i hele organisasjonen gjennom bedriftsprogrammer. Disse inkluderer proaktiv utvikling av identifiserte talenter i organisasjonen og tiltrekking av talenter ved kontinuerlig å styrke selskapets employer brand på områder som er faglig relevante for selskapets resultater.

Menneskelig trivsel og ytelse

I NKT støtter vi kollektive arbeidsavtaler og etterstreber en rettferdig og konkurransedyktig avlønning. I tillegg respekterer og overholder vi lokale arbeidslover og støtter organisasjonsfrihet. Alle ansatte har kontrakter som er i samsvar med lokale lover og forskrifter.
Lenke til NKTs uttalelse om loven om moderne slaveri og våre etiske retningslinjer.

Ingeniører for fremtiden

Vi har høye krav til teknisk kompetanse for å fortsette å støtte overgangen til fornybar energi. Som et ledende selskap i kabelbransjen deltar vi i den globale utviklingen av nye ingeniører.
I 2020 startet vi NKT Trainee Programme og tok imot de to første talentene som var klare til å koble sammen en grønnere verden i september 2021 på høyspenningsfabrikken vår og i Karlskrona i Sverige. I 2022 ble programmet utvidet til syv traineestillinger og omfatter nå også fabrikken i Köln i Tyskland.

Career

NKT Trainee program

Give your career a powerful start!
Read more
Image of trainees in production in Karlskrona

NKT Nyhetsbrev

Registrer deg nå for vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

Følg oss

Rettferdig, bærekraftig - og ansvarlig
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...